Activiteiten

Er is zo veel te doen op en rond ons erf! We helpen je graag met het maken van een keuze. Wil je iets leuks organiseren voor een groep? Sportief, gezellig of juist leerzaam? Bij Erve Kuiper is er altijd iets te doen wat bij jou en de groep past. Kijk snel of er wat voor je bij zit. Heb je zelf een goed idee? Vraag gerust!

Kinderfeestje: ijstaartje maken

*Mogelijk in: maart, april en mei!

Hoe leuk is het om je eigen ijstaartje te maken! Bij ons kun je dat doen. We vertellen je eerst wat over de koeien en de melk. Vervolgens laten we zien hoe je ijs maakt en dan komt het echte werk: zelf ijstaartjes maken. Ook voor grote kids die al volwassen zijn!

Rondleiding over het erf

We vertellen je graag over het runnen van een boerenbedrijf. Naast een kennismaking met het boerenleven, leren we je ook meer over toekomstige ontwikkelingen. Denk maar eens aan het vergisten van mest. Daarmee kunnen we een heel dorp voorzien van energie! Uiteraard kun je bij ons de inwendige mensen verzorgen.

Uit te breiden met: ijs, koffie, Twentse lekkernijen, lunch

Rondleiding Hennie Kuiper Expositie

Ben je nieuwsgierig naar het persoonlijke leven van Hennie Kuiper? Familieleden en vrienden vertellen je graag de sappige anekdotes uit zijn jeugd. Ook komt Hennie zelf regelmatig om de hoek kijken. Liever sportief op de fiets stappen en met Hennie een clinic houden in de omgeving? We stellen graag een arrangement voor je samen. Dat doen we onder de vlag van Hennie Kuiper Native. Vraag naar de mogelijkheden!

Uit te breiden met: ijs, koffie, Twentse lekkernijen, lunch

Clinic: vraag naar de mogelijkheden en een prijs