Vanavond in DWDD: oom Hennie Kuiper, over zijn carrière gevat in het nieuwe boek “Kampioen Wilskracht”! 💪🚴‍♂️

Hij was ooit sportman van het jaar, is nog steeds de enige Nederlander die de vier klassiekers Milaan-San Remo, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en de Ronde van Lombardije won en kreeg goud op de Olympische Spelen. En dat is nog niet eens alles, de carrière van wielrenner Hennie Kuiper is imposant. Hoogste tijd om in een groots boek terug te kijken op zijn prestaties, dus verscheen ‘Kampioen Wilskracht’.

Uiteraard is alles over zijn carrière te zien en te vinden bij ons op zijn geboorte grond, erve Kuiper. Hennie Kuiper Native. Open op woensdagmiddag, zaterdag en zondag. (let op: 1 november gesloten, dat dan weer wel;-))

https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/komende-uitzending

Vandaag in De Wereld Draait Door – Komende uitzending | DWDD

Wil je weten wat er vandaag in De Wereld Draait Door zit qua gasten en onderwerpen? Lees hier alles over de uitzending van vanavond.